Streetlab: op vakantie in een tuingigant

Kun je op vakantie in een tuingigant? Welke openingszin werkt het beste bij vrouwen? En in de sociolympics, testen Jasper en Stijn met gevaar voor eigen leven, hoe lang je een wildvreemde midden op straat kunt knuffelen. In aflevering 3 (maandag 14 september om 21.40 uur op NPO 3) zoeken jeugdvrienden Jasper (23), Stijn (23), Daan (25) en Tim (24) wederom de sociale grenzen van het ongemak op.

Kun je op vakantie naar een tuincentrum? Volgens Tim en Jasper wel, maar daar denken ze na sluitingstijd opeens anders over als Jasper van de stress enorm nodig naar het toilet moet. Kom je hier wel vaker? Ken ik jou niet van volgende week vrijdag? Of ik ben mijn telefoonnummer kwijt, mag ik het jouwe? Welke openingszinnenwerken het best als je een meisje wilt versieren en werken ze überhaupt wel? De jongens nemen de proef op de som.

In dit semi-wetenschappelijke programma over menselijk gedrag testen de heren elkaar en argeloze voorbijgangers in grappige en spannende situaties. Altijd in het kader van een sociaal experiment. En altijd met humor.

Streetlab, maandag 14 september om 21.40 uur op NPO 3.