Streetlab: Tim jaagt droom na in het Circus

De heren van Streetlab zoeken in de aflevering van maandag 28 september (om 21.40 uur op NPO 3) weer de sociale grenzen van het ongemak op. Tim gaat zijn grote droom achterna als clown in het circus en Stijn komt achter zijn vrouwelijke kant als visagist bij de Hema. En op welk beroep vallen vrouwen nou eigenlijk?

Tims grote droom is; als clown bij een circus werken. Wonder boven wonder komen hij en Jasper door de selectieprocedure en staan ze, met klotsende oksels, voor een zaal vol gillende kinderen.

Stijn wil meer 'in touch' komen met zijn vrouwelijke kant. Hij gaat eerst zelf lekker in de make-up en gaat daarna op de make-up afdeling lekker tutten met make-up spulletjes en vrouwen.

Mannen in uniform daar vallen de vrouwtjes op, maar welk uniform trekt nou de meeste dames aan? De heren zoeken het uit.

En afdingen doen wij Nederlanders eigenlijk vooral in het buitenland, maar wat gebeurt er als je afdingt op alledaagse dingen? Op de een of andere manier heeft Daan aan het einde van dit experiment het woord “mama” op zijn kont getatoeëerd staan. Hoe dat komt zie je dus in Streetlab!

Streetlab, maandag 28 september om 21.40 uur op NPO 3.