Streetlab werft stemmen bij Jan Slagter van Omroep Max

Jan Slagter maakte vorige week bekend niet naar het Gala van de Televizierring te gaan. Het Max programma Heel Holland Bakt, dat wekelijks gemiddeld ruim 2,3 miljoen kijkers trekt - 2 miljoen meer dan Streetlab - is niet genomineerd. Volgens Jan Slagter komt dit omdat de stemprocedure veel te ingewikkeld is voor de oudere kijker.

De jongens van Streetlab, Tim, Daan, Jasper en Stijn waren zijn zelf net zo verbaasd als Jan Slagter dat hun programma wel genomineerd is. Om het leed wat te verzachten bakten de jongens een taart en overvielen Jan Slagter afgelopen weekend hiermee tijdens het 10-jarige jubileum van Omroep Max. Dit is vanavond te zien in het KRO-NCRV programma Streetlab (21.30 uur, NPO 3).

Slagter vatte de overval sportief op en was bereid samen met de jongens een stukje taart te eten. Op de vraag of Slagter aanstaande donderdag zijn stem wilde uitbrengen op Streetlab, antwoordde hij echter negatief. Slagter heeft zijn stem al beloofd aan Johnny de Mol die met zijn programma SynDROOM ook tot de genomineerden behoort. Slagter bood wel heel fideel aan de rest van zijn gezin op Streetlab te laten stemmen!

Streetlab, vanavond, 21.30 uur, NPO 3