Zapp Echt Gebeurd: Masao Moves

Het is de droom van veel jongeren om ontdekt te worden als wereldster. Een hoop die misschien wel net zo ijdel is als het winnen van de Staatsloterij. Toch zijn er mensen die dat overkomt. Masao Parris is zo iemand.  Hij had nooit de ambitie om topmodel te worden, maar werd op straat ontdekt. Van de ene op de andere dag was hij een top- fashionmodel. Nu reist hij naar Parijs, Milaan en New York voor modeshows van Prada en Louis Vuitton.

In Zapp Echt Gebeurd: Masao Moves volgen we Masao tijdens zijn werk als model. Hij vindt het heerlijk in de spotlights, maar zijn plotselinge succes heeft ook een keerzijde. Terwijl Masao in de make-up zit en urenlang wacht op zijn kleding, verlangt hij naar zijn andere passie: Dansen. Masao danst met zijn vrienden in de dansgroep Beatzone en doet mee aan belangrijke wedstrijden. Nu hij als fashionmodel aan het werk is, heeft hij minder tijd voor het dansen en mist zijn vrienden. Hij probeert het dansen en de catwalk met elkaar te combineren, maar dat wordt steeds moeilijker...

Masao Moves ging in première tijdens Cinekid Festival 2018.

Masao Moves is geregisseerd door Denise Janzée, geproduceerd door Hollandse Helden in samenwerking met KRO-NCRV met steun van het NPO-fonds.

Zapp Echt Gebeurd: Masao Moves, zondag 16 december om 19.25 uur op Zapp/NPO 3.

 

Meer informatie

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880