Zin in Weekend: zaterdag 18 en zondag 19 maart

Presentator Wilfred Kemp ontvangt zaterdag 18 maart:
De Turkse Nederlander Volkan, hij startte een crowdfundactie voor de Leger des Heils winkel in Rotterdam. Tijdens de rellen afgelopen weekend sneuvelde de winkelruit en is door de glassplinters speelgoed en kleding onverkoopbaar geworden.

André Dorrestein over de pelgrimswandeling via het landelijk gebied van de provincie Utrecht en Noord-Holland naar Amsterdam voor de jaarlijkse Stille Omgang zaterdag 18 maart.

Verder in Zin in Weekend:
De beschouwers van het levensbeschouwelijke nieuws: Anton de Wit, hoofdredacteur van het Katholiek Nieuwsblad en Janneke Stegeman,theoloog van het jaar.

Tweeluik reportage over de Stichting MUZIEK AAN BED van Tjakina Oosting en Marieke van der Heyden. Zij willen zoveel mogelijk zieke kinderen met muziek verwonderen.  

Bijbelse miniatuur van ds. Carel ter Linden: Het verhaal van de overspelige vrouw uit het evangelie van Johannes. Wat antwoordt Jezus als men hem vraagt of deze vrouw gestenigd moet worden?

Presentator Annemiek Schrijver ontvangt zondag 19 maart:
Susanne van de Stichting Wolik. Zij organiseert handwerkclubjes voor allerlei mensen die daar behoefte aan hebben. Het is gezellig en het helpt tegen de eenzaamheid.

Govert Jan Bach, theoloog en psycholoog. Hij maakte een luisterboek over Luther en Bach, twee grensverleggers. Zonder Luther geen Bach is zijn stelling.

Verder in Zin in Weekend:
Deel twee over de Stichting MUZIEK AAN BED van Tjakina Oosting en Marieke van der Heyden. Zij willen zoveel mogelijk zieke kinderen met muziek verwonderen.

Kijk mijn kerk: Dio van Maaren, documentairemaker, gaat naar de Oud-Katholieke kerk in Hilversum. Wat inspireert hem en houdt hem gaande?

Bijbelse miniatuur van ds. Carel ter Linden nogmaals over de overspelige vrouw uit het evangelie van Johannes. Waarom schreef hij twéé-maal in het zand en wát schreef hij?

Zin in Weekend, zaterdag 18 en zondag 19 maart, om 18.00 uur op NPO Radio 5.