Zin in Weekend: zaterdag 24 en zondag 25 november

Presentator Wilfred Kemp ontvangt zaterdag 24 november:
Angelien Hoppen, coördinator van het bewonersinitiatief Groene Loper. Dit initiatief wil straten en buurten groener maken.

Ramon Mangold, fotograaf, winnaar van de Zilveren Camera 2016 over de fotowedstrijd van de Actie Kerkbalans. Hij maakt deel uit van de jury.

Verder in Zin in Weekend:
De beschouwers van het levensbeschouwelijke nieuws: Anton de Wit, hoofdredacteur van het Katholiek Nieuwsblad en Jan Offringa, predikant en hoofdredacteur van de internetsite Liberaal Christendom.

Tweeluik reportage over Theater Babel in Rotterdam waar collega’s met en zonder beperking met elkaar samenwerken. Ze werken dit moment aan de voorstelling Piazza della vita.

Miniatuur over Dominicaans leven door Karin Bornhijm, leken-dominicaan.

Presentator Annemiek Schrijver ontvangt zondag 25  november:
Eric Kamperman luitenant bij het Leger des Heils. In het kader van de landelijke St. Pannenkoek donderdag a.s. gaat het Leger des Heils in Kampen een paar honderd pannenkoeken bakken.

Klaas-Jan Pos, psychiater, over zijn boek Leed heeft niet het laatste woord. Zonder lijden geen geluk.

Jan de Vlieger, theoloog en eigenaar van boekwinkel de Drukkerij in Middelburg. Hij bespreekt het boek Vrij als de vogels van Karel Eykman.

Verder in Zin in Weekend:
Deel twee van de tweeluik reportage over Theater Babel in Rotterdam, waar collega’s met en zonder beperking met elkaar samenwerken. Ze werken dit moment aan de voorstelling Piazza della vita.

Miniatuur van theologe Hannie van Dijk: Op de vlucht zijn.
Zin in Weekend, zaterdag 24 en zondag 25 november om 18.00 uur op NPO Radio 5.