Zin in weekend: zaterdag 25 en zondag 26 maart

Presentator Wilfred Kemp ontvangt zaterdag 25 maart:
Walter Wassenaar, directeur onderwijsorganisatie Verus, over de week van de hoop, waar deze week ook op scholen aandacht aan besteed is.

Bart Vrolijk, hoofd onderwijs van Unicef, werkte twee jaar in Syrie aan allerlei onderwijsprojecten want onderwijs aan kinderen kan niet wachten tot de oorlog over is.

Verder in Zin in Weekend
Tweeluik over de musical  Op zoek naar Judas. Deze musical volgt Judas op de voet en stelt de indringende vraag is een verrader of een held?

De beschouwers van het levensbeschouwelijke nieuws: Eric van den Berg, communicatieadviseur en Alain Verheij, twitter theoloog.

Bijbelse miniatuur van ds. Carel ter Linden: Het verhaal over de ontmoeting tussen Jezus en de Kanaänitische vrouw  uit het evangelie van Matteüs. Hierdoor vindt er een verandering bij Jezus plaats.

Presentator Annemiek Schrijver ontvangt zondag 26 maart:
Elise Walinga van boekhandel Riemer in Ermelo, over de inzamelingsactie fruit voor de voedselbank ter gelegenheid van de Boekenweek, die als thema Verboden vruchten heeft.

Piet Ronnes over 10 jaar Gregoriaane zang in de kapelruïne Sint-Walrick en de koortsboom in Overasselt.

Verder in Zin in Weekend:
Tweeluik over de musical  Op zoek naar Judas. Deze musical volgt Judas op de voet en stelt de indringende vraag is een verrader of een held?

Kijk mijn kerk:Maria Hockers-Maijer over het kerkje De Engel in Huizen.

Bijbelse miniatuur van ds. Carel ter Linden over de genezing van de dove man door Jezus uit het Evangelie van Marcus. Daarvoor moet hij wel eerst afstand nemen van zijn omgeving.

Zin in weekend, zaterdag 25 en zondag 26 maart om 18.00 uur op NPO Radio 5.